Skip directly to content

Publiciteit

 

De provincie Limburg helpt mee om onze dromen te verwezenlijken: een huis waar het goed is om te wonen voor onze kinderen. http://www.limburg.be/

 

Stilaan hebben we in ons weeshuis meubels op maat van de beste plaatselijke stielmannen. Als u meubelen op maat zoekt om uw interieur te verfraaien, dan is het beste adres http://www.schreursinterieur.be/

 

 

In Haïti bouwen we stevig en duurzaam. Als u op zoek bent naar kwaliteit en u wilt uw zorgen laten wegnemen, dan is het beste adres http://www.gijbels.be/ De firma Mathieu Gijbels mag zich met recht en reden ‘De Voordenkers’ noemen.

 

CKS is een technologisch bedrijf gespecialiseerd in het realiseren van totaalpakketten voor algemene elektrische installaties, automatisering en procestechniek, bordenbouw, middenspanning en groene energiekoppelingen. Wij dragen het weeshuis OSJOSMA en zijn kinderen een warm hart toe. Daarom steunen wij hen als vrienden. www.cks.be.

Drukkerij Gijsemberg steunt ons elk jaar opnieuw met heel mooi drukwerk voor onze restaurantdag met Pinksteren. Kies ook voor hun service en vakmanschap. Je bent bij de beste drukker !

https://gijsemberg.be/

 

Een dak is een investering. De herstelling, plaatsing of renovatie laat u het best meteen over aan een professional. Dakwerken Smeets is al meer dan 25 jaar thuis in het plaatsen van alle soorten daken met dakpannen, dakpanpanelen, platen, en meer! Een overzetdak, hellend dak of plat dak, in nieuwbouw of renovatie, al dan niet met dakisolatie: voor al uw dakwerken in Limburg of Antwerpen komt Dakwerken Smeets graag bij u langs.

Zaakvoerder Luigi inspecteerde ook de daken van het weeshuis. Hij reisde immers mee naar OSJOSMA in maart 2019.

www.dakwerkensmeets.be

Samenwerking

Kleine organisaties vinden zich vlug. Ook al hebben we een andere invalshoek, we kunnen voor elkaar iets betekenen. Samen bouwen aan een toekomst mét en voor de mensen van Haïti.
 


Jeannine De Beleyr is een Oostvlaamse dame die al meer dan 30 jaar haar stek in Haïti heeft. In het noordelijke bergdorp Akil Samdi heeft ze tal van projecten opgestart voor de dorpsbewoners. Zij staat ons weeshuis bij met raad en daad. De site is alleen in het Nederlands.
 


RED EEN KIND
Beni en Anja uit Heusden-Destelbergen hebben de kaart van OSJOSMA getrokken. Beni reisde voor de eerste keer mee naar Haïti in januari 2011. Hij heeft er zijn hart verloren en werft fondsen voor het weeshuis. De site is alleen in het Nederlands.
 


Onze gecontroleerde rekeningen worden in detail gepubliceerd op donorinfo.be, de eerste website in België die onafhankelijke kwaliteitsinformatie publiceert over de activiteiten en financiële middelen van goede doelen die personen in nood helpen.

 


Het 4de pijlersteunpunt verschaft informatie en advies aan iedereen die zich vrijwillig inzet voor een project in het Zuiden. VZW OSJOSMA heeft zich vanaf het eerste uur aangesloten omdat we geloven in de kracht van de kleine, onafhankelijke organisaties. Codewoorden van slagkracht zijn immers kleinschaligheid, dicht bij de noden en een uiterst laag kostenplaatje.
 


 

Wereld Missie Hulp is een christelijke non-profitorganisatie die via het inzamelen van kleding mensen helpt in de derde wereld. Een deel van de kleding gaat rechtstreeks naar mensen die het nodig hebben. De rest wordt verkocht en met het geld steunt Wereld Missie Hulp projecten over de hele wereld. Daar mag het weeshuis OSJOSMA ook bij zijn.


 
OSJOSMA steunen zonder dat het één cent kost,
gewoon door een aankoop via de internetwinkel die je gewoon bent?
 
Ja, dat kan !

Ga naar www.trooper.be/osjosma en selecteer daar meteen de winkel van je keuze via de zoekfunctie ‘Zoek jouw favoriete shop’ of neus naar de juiste categorie om een winkel te vinden voor het product dat je zoekt. Er zijn wel 15 categorieën én méér dan 200 webshops. (Zie ook de pagina ‘Steun’.)
 

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger zélf kiest naar welk goed doel de donatie gaat. Jij koopt een fysieke Goodgift (doosje) of digitale Goodgift (PDF) en schenkt die aan je favoriete ontvanger. Hij/zij ruilt de cadeaubon in voor een donatie aan een goed doel naar keuze - een organisatie die hij/zij belangrijk vindt, in dit geval OSJOSMA. Het goede doel (OSJOSMA) ontvangt het volledige bedrag binnen 2 weken. www.goodgift.be

 

Samenwerking